Mann pågrepet etter biltyveri i Vestfold

En 31 år gammel mann ble mandag pågrepet, mistenkt for å ha stjålet en personbil med en åtte år gammel sovende gutt i Revetal i Vestfold lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet av politiet i Buskerud mandag formiddag. Han er siktet for biltyveri, ikke kidnapping, opplyser politioverbetjent Torgeir Ødegård i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet sier det ikke er noe som tyder på at gjerningsmannen var ute etter noe annet enn å ta en bil. Da det plutselig viste seg at det var en passasjer i bilen, ble gutten fort sluppet av.

Åtte år gamle Scott McKechnie Skifjell lå og sov i bakesetet på bilen da moren Kathleen Skifjell stoppet på bensinstasjonen i Revetal for å kjøpe en flaske vann lørdag kveld. Hun forlot bilen med nøklene i. Da hun kom ut, var bilen borte.

– Jeg hadde sovnet i bilen, og så våknet jeg av at en mann sa at jeg skulle gå ut og inn i et hus ved siden av, for der var mammaen min, fortalte åtteåringen til NRK i helgen.

Bakgrunn: Mor og sønn slapp med skrekken

Bilen ble funnet på Kongsberg ved 2-tiden natt til søndag, men ingen personer var da i nærheten av kjøretøyet.

Etterforskningen ledet politiet til mannen som ble pågrepet mandag formiddag. Politiet er også på utkikk etter en annen mann som skal ha tilknytning til saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus