Ny cupnedtur for Sunderland

En uke etter tapet i ligacupfinalen mot Manchester City, fikk Sunderland mer cupmotgang. Hull sikret seg semifinale i FA-cupen med 3-0 søndag.

Engelsk FA-cup fotball søndag:

Engelsk FA-cup fotball søndag, kvartfinaler:

Hull – Sunderland 3-0 (0-0)

Mål: 1-0 Curtis Davies (68), 2-0 David Mayler (72), 3-0 Matty Fryatt (77).

20.047 tilskuere.

Manchester C. – Wigan 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 Jordi Gomez (str. 27), 0-2 James Perch (47), 1-2 Samir Nasri (68).

Thomas Rogne var ubenyttet reserve for Wigan.

Sheffield U. – Charlton 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 Ryan Flynn (65), 2-0 John Brayford (67).

30.048 tilskuere.

Det sto 0-0 etter at tre firedeler av kampen var unnagjort, men da våknet vertene. Curtis Davies ordnet 1-0 etter 68 minutter med en nikk. Bare fire minutter senere kunne David Mayler doble ledelsen etter å ha stjålet ballen fra Lee Cattermole.

Og Sunderlands siste håp ble knust da Cattermole tabbet seg ut igjen med en stygg pasning som sendte Matty Fryatt alene med Sunderlands-keeper Oscar Ustari etter 77 minutter.

Cattermole skjønte hvilken tabbe han hadde gjort, men kunne bare måpende se at Fryatt punkterte søndagens kvartfinale i FA-cupen. For Hull-spissen Sone Aluko var det nok ekstra godt å se at laget tok seg videre. Han misbrukte nemlig et straffespark før pause.

I ligacupfinalen mot Manchester City ledet Sunderland 1-0 til pause, men måtte se at Yaya Touré og Samir Nasri snudde kampen i løpet av ett minutt. Nå gikk det ni minutter da det først raknet.

Sunderland har ikke spilt FA-cupfinale siden 0-2-tapet mot Liverpool i 1992. Hull har aldri spilt finale i den prestisjefylte cupen. Nå blir det uansett tur til Wembley ettersom semifinalene spilles der.

Sist Hull var i semifinalen var i 1930. Da er det ikke så rart at fansen skapte god stemning.