Meny

Eggen innlagt på sykehus

Den tidligere fotballtrener Nils Arne Eggen har fått hjerteflimmer og er under behandling på et sykehus. Arkivfoto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trenerlegenden Nils Arne Eggen (72) har fått påvist hjerteflimmer, melder Avisa Sør-Trøndelag.

Ifølge avisen ble Eggen innlagt på sykehus tirsdag.

– Han har vært noe redusert og i dårlig i en måneds tid, og han er nå innlagt på sykehus for første gang. Men det er ikke noe dramatisk og akutt. Han er nå til utredning. Men det er påvist at han har hjerteflimmer, sier sønnen Trygve Eggen til ST.

– Han er ved godt mot, og da jeg snakket med ham nå i kveld (fredag), var han i ferd med å sette opp laget til Orklas vinterseriekamp nå i helga. Han er ikke typen som bare legger seg ned, forteller han videre.

Det er uvisst hvor lenge Eggen må være på sykehus. Sønnen er blitt fortalt av legene at han blir der helt til han er frisk.

Nils Arne Eggen er Norges mest meritterte fotballtrener noensinne. Han ledet Rosenborg til en rekke serie- og cupgull og førte laget opp i Europa-toppen på 1990-tallet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus