Meny

Får Solskjær sparken?

HVA NÅ SOLSKJÆR?: Cardiff og Ole Gunnar Solskjær møter Tottenham i London søndag. Men sitter nordmannen fortsatt i sjefsstolen dersom Cardiff taper mot Spurs? (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva skjer med Solskjær om Cardiff ryker stygt for Tottenham i London kommende helg?

Søndag møter Ole Gunnar Solskjærs Cardiff, nærmest i fritt fall resultatmessig sett, et fremadstormende Tottenham på White Hart Lane.

Og flere eksperter i England hevder nordmannen ikke har lang tid på seg til å snu klubbens svake resultater etter at han ankom den walisiske klubben 2. januar i år.

Hva tror du? Får Solskjær sparken dersom det blir tap mot Tottenham? Gi din stemme i bunn av artikkelen.

Engelske The Times hevder sågår at fordi Solskjær avlyst en planlagt tur til Abu Dhabi gir grobunn for spekulasjoner om hvor lenge Solskjær vil forbli Cardiff-manager.

På syv PL-kamper har nordmannen kun én seier, 2-1 hjemme mot Norwich 1. februar. På de syv kampene Solskjær har ledet laget i ligaen har klubben en målforskjell på lite pene 4-16. I tillegg røk Cardiff for Championship-laget Wigan i FA-cupen.

Selv etter miseren mot Hull siste helg (tap 0-4 hjemme) står Solskjær fortsatt oppreist.

- Jeg kommer aldri til å gi meg. Jeg kommer til å gå foran og blir nødt til å ta dem et sted de sikkert aldri har vært mentalt, sa han etter kampen.

Tottenham på sin side har fått en voldsom fart i eget spill etter at Tim Sherwood overtok roret etter at Andre Villas-Boas fikk fyken. Spiss Emmanuel Adebayor har nærmest bøttet inn i de siste kampene noe som har ført til at Spurs i øyeblikket er godt med i kampen om den viktige fjerdeplassen - kvalifisering til Champions League kommende sesong.

Slik spilles helgens runde i Premier League:

Aston Villa – Norwich, Everton – West Ham, Fulham – Chelsea, Hull – Newcastle, Southampton – Liverpool, Stoke – Arsenal, Swansea C. – Crystal Palace og Tottenham – Cardiff.

Kampene Man United – Man City og Sunderland – West Bromwich er avlyst grunnet søndagens ligacupfinale mellom City og Sunderland.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus