Åpen for alle - alltid

Skutle beklager hasjrøyking:– Kommer til å trekke meg fra alle partiverv

Vararepresentant på Stortinget, Erik Skutle, er siktet for narkotikabruk. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Vararepresentant på Stortinget, Erik Skutle, er siktet for narkotikabruk. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har i dag erkjent overfor politiet å ha røyket cannabis. Jeg avventer nå politiets videre behandling og er forberedt på å ta konsekvensen av lovbruddet, beklager stortingsrepresentant Erik Skutle (H).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stortingspolitikeren beklager gjennom en pressemelding at han røyket hasj på et nachspiel.

Det ble torsdag kjent at den unge politikeren fra Høyre er siktet for bruk av narkotika. Han har i politiavhør erkjent bruk av hasj ved én anledning.

Bakgrunn: Stortingspolitiker siktet i narkotikasak

I en pressemelding som Høyres stortingsgruppesendte ut sent torsdag kveld, utdyper Skutle følgende:

– Jeg er svært lei meg for det alvorlige tillitsbruddet jeg har begått. Jeg har sviktet de som har hjulpet meg frem og støttet meg i mitt arbeid de siste årene, ikke minst mine nærmeste. Det jeg har gjort er alvorlig og jeg forstår at det får konsekvenser. Jeg kommer til å trekke meg fra alle partiverv, men vil forsøke å bygge opp tilliten igjen sakte, men sikkert.

Les også: Solberg: Alvorlig, men trist sak

Han ber videre om forståelse for at han trenger ro for å ta vare på meg selv og sine nærmeste, og ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

– Det har vært en tøff dag. Nå trenger jeg tid for å samle tankene, sier Skutle til Bergens Tidende,

24 år gamle Erik Skutle er vara for statsminister Erna Solberg (H) på Stortinget.