Meny

Trønderkvinne siktet for forgiftning av sønnen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 40-årene fra Sør-Trøndelag er siktet for å ha forgiftet den unge sønnen sin og ha påført ham alvorlige skader. Kvinnen stiller seg uforstående til anklagene.

Det var barnevernet som rett før jul anmeldte saken, og gutten er plassert i midlertidig beredskapshjem, skriver Malvik-Bladet.

Ifølge avisa mistenkte politiet i en tidlig fase av etterforskningen at også ektemannen var blitt forgiftet.

– Vi kjenner til at ektefelle har hatt en skade, men det er ikke noe vi etterforsker, forteller etterforskningsleder Geir Ole Momyr ved Sentrum politistasjon i Trondheim.

Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere saken i detalj av hensyn til etterforskningen, og det er ikke kjent hva slags giftstoff kvinnen skal ha brukt.

Kvinnen nekter straffskyld. Forsvareren hennes, advokat Torfinn Svanem, opplyser at hun stiller seg helt utforstående til siktelsen. Ifølge forsvareren har gutten i lengre tid vært plaget av sykdom uten at legene har klart å finne noen klar medisinsk årsak.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus