Meny

Hevder Martines antatte drapsmann gifter seg

Udatert handout foto fra Metropolitan Police av Farouk Abdulhak som er etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Farouk Abdulhak, som er mistenkt for å ha drept norske Martine Vik Magnussen, skal om få dager gifte seg i Jemen, ifølge Nettavisen.

– Vi har fått bekreftet at han gifter seg om to dager. Men vi vet fortsatt ikke hvor, sier en jemenittisk journalist i Sana, som har fulgt Martine-saken, til Nettavisen. Journalisten ønsker å forbli anonym av hensyn til sikkerheten.

Faoruk Abdulhak er ettersøkt internasjonal for drapet på Martine Vik Magnussen i London i 2008. Han flyktet rett etter drapet til hjemlandet Jemen, der han siden har levd beskyttet av sin styrtrike far. Verken Norge eller Storbritannia har utleveringsavtale med Jemen, og britisk politi har ikke klart å overtale Jemen til å utlevere ham.

Martines far, Odd Petter Magnussen, sier til avisen at en løsning på drapssaken virker lenger unna enn på lenge.

Farouk Abdulhak er mistenkt for å ha drept norske Martine Vik Magnussen. Foto: NTB scanpixFarouk Abdulhak er mistenkt for å ha drept norske Martine Vik Magnussen. Foto: NTB scanpix

– Det rapporteres at mistenktes far nå, etter to forgjeves forsøk det siste året, skal ha lykkes med å finne en far som vil gifte bort sin datter til Abdulhaks internasjonalt ettersøkte sønn, sier Magnussen til Nettavisen. Han legger til at det ikke endrer noe i forhold til Martine-saken, verken formelt eller praktisk sett.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus