Meny

Politisjef fikk tyv på døra

Kriminalsjef Tore Løwengreen fikk en uventet gjest på døra. Foto: Halden Arbeiderblad

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En uheldig innbruddstyv valgte virkelig feil hus i Halden.

En beruset mann ble nylig pågrepet for innbruddsforsøk i et bolighus i Halden i Østfold. Inngangsdøren han bestemte seg for å bryte opp, tilhørte tilfeldigvis kriminalsjef i Halden politidistrikt, Tore Løwengreen.

– Han skal være glad dette ikke skjedde den gangen jeg hadde politihunder hjemme, sier Løwengreen spøkefullt til Halden Arbeiderblad .

Les også: Frekk tyv stjal postmannens bil i Skien

Løwengreen ble oppringt av sønnen, som var hjemme sammen med en av sine søsken. Kriminalsjefen kjørte hjem og fant en beruset mann i full gang med å bryte opp døra.

– Jeg fikk ham til å avslutte til slutt, men da hadde han ikke lyst til å gå ned fra trappa. Jeg geleidet ham ned, og han ble pent sittende og vente til en patrulje på jobb kom og hentet ham, forteller Løwengreen til NRK.

Les også: Tyv stjal kollekt fra kirke i jula

Til TV 2 forteller kriminalsjefen at mannen også tilbød ham bilfelger mens de ventet på politipatruljen.

– Saken ender trolig i konfliktrådet, og det hadde vært interessant å snakke med ham der. Han var tøff nok til å prøve seg på innbrudd, da håper jeg han er såpass tøff at han tør å si «unnskyld», sier krimsjefen til kanalen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus