Meny

29-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 26 år gammel mann ligger på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket utenfor Stovner senter i Oslo natt til torsdag. En 29 år gammel mann er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse.

En 29 år gammel mann med utenlandsk opprinnelse ble pågrepet i Romerike politidistrikt natt til torsdag. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse etter at en 26- åring fra Iran ble funnet knivstukket utenfor Stovner senter.

– Den siktede ble pågrepet etter en blanding av funn og tips fra vitner. Han vil bli avhørt i løpet av formiddagen, sier vaktleder Lennart Kydalen ved Krimvakta i Oslo til NTB.

Politiet har lite informasjon om forholdet mellom de to involverte, bortsett fra at de kjenner hverandre. Det er uklart hvordan den pågrepne stiller seg til siktelsen.

Den skadde ble fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikkingen.

– Han var ved bevissthet da han ble funnet, men på grunn av språkproblemer fikk vi ikke kommunisert skikkelig med ham. Sykehuset opplyser at tilstanden er alvorlig, men stabil, sier Kydalen.

Det er uklart når den skadde kan avhøres.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus