Meny

Høyre-ordfører styrter alkohol i bar overkropp i TV-serie

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vestbys ordfører John Ødbehr får kritikk både fra partifeller og opposisjonen for sin opptreden som statist i en ny humorserie.

– Dette er hærverk, flatfyll og voksenporno. Det er sikkert noen som synes dette er topp, men det er ikke akkurat noe som fremmer Vestby kommune, sier Høyres gruppeleder i kommunestyret i Vestby, Stig Eide, til Dagbladet.

Han er ikke den eneste som er misfornøyd med at ordfører John Ødbehr (H) har stilt opp som statist i en ny humorserie fra TVNorge.

Partikollega og kommunestyrerepresentant Tone Yrvum mener folk ikke skiller mellom hvordan ordføreren opptrer i virkeligheten og i et underholdningsprogram. 

Ødbehr forsvarer seg med at det bare er vann på flaskene, og at det ikke har noe med flatfyll å gjøre. Han sier til avisa at han har fått mest positive tilbakemeldinger på at han deltar i serien, men beklager hvis noen blir utilpass av det. 

Ifølge TVNorge skal humorserien «Neste sommer» ta for seg hyttelivets idyll og komplikasjoner.

Det er publiseringen av promo-videoen til TV-serien som har fått sinnene i kok i lokallaget.

Se videoen øverst i saken.

Ødbehr var selv pådriver for at kommunen skulle legge 150.000 kroner på bordet for å få TVNorge til å legge filminnspillingen til Vestby, ifølge Dagbladet.

Dette reagerer tidligere ordfører Tom Anders Ludvigsen (Ap) på:

– Det var ikke måte på hva vi skulle få ut av dette, så vi ble etter hvert med på å bevilge 150.000 kroner. Nå føler jeg meg lurt. På det tidspunktet ante vi heller ikke at det skulle være med lokale skuespillere, sier Ludvigsen til Dagbladet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus