Meny

Tore Andre Flo blir landslagstrener

JOBBER FOR NORGE: Tore Andre Flo er ansatt av NFF som assistent på G18-landslaget. Her fra NFFs «Spissprosjektet» i vinter. Foto: NTB scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blir assistent på G18-landslaget.

Den tidligere landslagskjempen Tore Andre Flo er ansatt av Norges fotballforbund som assistent for Geir Hansens G18-lag.

- Tore Andre var i en periode en av Europas beste spisser. Han har masse erfaring som spiller og har nå begynt et trenerløp. Han har en trenerrolle i Chelsea, som er en klubb i verdenstoppen. Vi får en miks av hans spillererfaring og ting han tar med seg fra Chelsea, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.

Semb tror mannen med 76 landskamper kan bidra med mye.

- Han har mye å bidra med utifra de opplevelsene han har hatt, og har nok stor autoritet blant spillerne på grunn av det. Det kan være til stor inspirasjon, mener Semb.

Den nye hovedtreneren Geir Hansen ser også frem til å jobbe med Flo.

- Å få inn Tore Andre er kjempespennede, både for oss i trenerteamet og for spillerne. Han har en helt annen bakgrunn enn meg og kan dele sine mange erfaringer med oss andre. Han bringer inn en litt annen tankegang, og det er flott å å få han inn her. Han er også en veldig fin fyr, som er sosial, rolig og tydelig, sier Hansen til fotball.no.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus