Meny

Bil endte på taket under politijakt på E6

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bil havnet på taket på E6 i Vestby kommune i Akershus under en politijakt tirsdag morgen. En person ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

Ulykken skjedde i forbindelse med at en politipatrulje fra Østfold politidistrikt kjørte etter to utenlandsregistrerte biler. Politiet skriver i en pressemelding at de to bilene hadde trafikkfarlig atferd, og unndro seg kontroll.

– Det smalt rett ved siden av bilen min. En politibil kom i høy hastighet etter ulykkesbilen, som traff en annen bil før den havnet utenfor veibanen og inn i gjerdet, sier et øyenvitne til Moss Avis.

Den ene forfulgte bilen endte på taket. Sjåføren ble sendt til observasjon ved Ullevål sykehus med luftambulanse. Sjåføren av bilen som ble påkjørt ble sendt til legevakt. Ingen av de to skal ha fått alvorlige skader i ulykken.

En politibil fra Østfold politidistrikt var også innblandet i ulykken, og politidistriktet har varslet Spesialenheten for politisaker.

Politiet sier de har funnet narkotiske stoffer i den ene bilen. Den andre forfulgte bilen stakk av fra stedet, og fortsatte i retning Oslo.

Ulykken skjedde i morgenrushet rundt klokken 7.45 mandag morgen. To timer senere opplyste Follo politidistrikt at E6 var åpnet for trafikk i begge retninger.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus