Meny

OL preges av stygg skade

PUTIN KOM PÅ BESØK: Russlands president Vladimir Putin besøkte skicrosskjøreren Maria Komissarova lørdag kveld etter en ulykke. (Foto: NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den russiske snowboarderen Maria Komissarova brakk ryggen.

At fristil kan være en farlig øvelse fikk man nok en gang et bevis på lørdag kveld.

Den russiske utøveren Maria Komissarova falt stygt og brakk ryggen lørdag.

Ifølge legene ble hun operert i over seks og en halv time og tilstanden er stabil, men alvorlig. Etter operasjonene kom president Vladimir Putin på besøk til ulykkesfuglen.

- Vi føler med utøveren og holder kontakten med sykehuset. Alt vi vet er at hun opereres nå. Vi håper at operasjonen er vellykket og at hun kommer tilbake, sa IOK-president Thomas Bach sent lørdag.

Ulykken er den andre alvorlige som har rammet lekene. Tidligere denne uken ble en arbeider truffet av en ubemannet bobsleigh da han preparerte banene før en konkurranse. Man vet ennå ikke årsaken til at boben ble sendt ut mens arbeider pågikk i banen.

Les også: Skrekkulykke i bobbanen

I dag ble også den norske snowboarderen Helen Olafsen skadet. I et fall under kvalifiseringen vred hun kneet og ble sendt til sykehuset. Rapportene tyder på røket korsbånd, men Olympiatoppen skriver i en pressemelding at de kommer tilbake mer med informasjon om skadeomfanget senere.

Les alt om OL her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus