Meny

Senterpartiet i Nordland vil beholde Borten Moe

Graden av støtte innad til at Ola Borten Moe skal fortsette i partiledelsen, er varierende. Fylkeslagene i Østfold, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Telemark, Finnmark, Hordaland og Sogn og Fjordane har sagt tydelig ifra at de ikke støtter den nåværende nestlederen. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et enstemmig styre i Senterpartiets fylkeslag i Nordland ønsker at Ola Borten Moe skal fortsette som nestleder i partiet.

Det ble klart under fylkeslagets årsmøte i Bodø lørdag. Partiets fylkesstyre i Nordland sier i sitt innspill til Senterpartiets valgkomité foran vårens ekstraordinære årsmøte at de ønsker Trygve Slagsvold Vedum som leder, Ola Borten Moe som første nestleder og Janne Sjellmo Nordås som andre nestleder, melder NRK.

Borten Moe var selv til stede under møtet i Bodø lørdag. Imidlertid var ikke lederkampen noe tema for talen han holdt for forsamlingen.

– Jeg er sikker på at partiet klarer å sette sammen en god partiledelse som kan være med og trekke oss oppover og framover. Dette fylkesårsmøtet skal først og fremst være en arena for politikk og viktige saker for Nordland, Norge og Senterpartiet, sier Borten Moe til kanalen.

Graden av støtte innad til at Borten Moe skal fortsette i partiledelsen, er varierende. Fylkeslagene i Østfold, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus, Telemark, Finnmark, Hordaland og Sogn og Fjordane har sagt tydelig ifra at de ikke støtter den nåværende nestlederen. Ifølge Aftenposten har disse ni fylkeslagene til sammen 120 av 307 utsendinger til landsmøtet på Lillestrøm i april.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus