Meny

Passasjerer skulle til Syden - ferga måtte snu

Morgenferga fra Moss klokken halv ni fredag gjorde en helomvending tilbake til kai da to passasjerer om bord glemte å gå av. Video: moss-avis.no.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bastøferga valgte å snu da to passasjerer glemte å gå av i Moss. Passasjerer skulle rekke et fly til Syden.

Det var morgenferga klokken halv ni fredag som gjorde en helomvending tilbake til Moss da to passasjerer om bord glemte å gå av.

– Jeg kjørte om bord i ferja som tredje siste bil, og vi la fra kaia i Moss etter ruteplanen. Men etter noen minutter begynte ferja å snu, og seilte deretter inn til kaia i Moss igjen. Det hele tok vel et kvarter, forteller passasjer Cato Krag til Moss Avis.

Ifølge May Kristin Salberg, konstituert administrerende direktør og presseansvarlig i Bastø Fosen, var de to passasjerene avhengig av å rekke flyavgangen sin. Kapteinen mente han ville klare å holde seg innenfor driftsmarginen på ti minutter, og bestemte seg derfor for å snu. 

Ikke alle passasjerene var like imponert over Bastøfergas snuoperasjon.

– Jeg synes det er spesielt når ferja snur fordi ikke passasjerene vet hvor de er. Det er snilt av kapteinen å snu, men det kan bo hende at noen av de andre passasjerene på vei mot Horten også skulle rekke noe, sier Rolf-Tore Moe til Moss Avis.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus