Meny

"Folket" vil sende Northug hjem

DRA HJEM: Petter Northug bør dra hjem fra OL. Det svarer flesteparten av ABC Nyheters lesere i en avstemming. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leseravstemming på ABC Nyheter viser at nordmenn flest mener Petter Northug bør se resten OL fra sidelinjen.

Det har stormet rundt Petter Northug under OL i Sotsji. Det er i første rekke svake sportslige prestasjoner som har preget avisoverskriftene og omtalen rundt Norges desidert største skistjernet i langrennsporet.

Onsdag spurte ABC Nyheter leserne om hva de mener bør skje med Petter Northug resten av mesterskapet.

Og tilbakemeldingen var klokkeklar.

70 prosent av de som svarte mente Northug ikke burde få gå mer og heller overlate plassen til andre løpere som befinner seg i Sotsji.

19 prosent mener han har mer å gi og således bør få flere sjanser mens 11 prosent ikke visste hva som er rikitg å gjøre med skikongen fra Mosvik.

Onsdag ble det kjent at Northug ikke får gå fredagens 15 kilometer klassisk og torsdag skal ilden mellom Team Northug og landslagsledelsen igjen ha blusset opp. Utspillet fra Vidar Løfshus om at han mener Petter Northug har det med under vingene til Norges skiforbund og ikke Coop har falt i dårlig jord hos støtteapparatet til Petter Northug.

Les også:: Petter Northug vrakes fra 15-kilometeren

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus