Meny

Rønning ble forbannet på pressekonferansen

BLE FORBANNET PÅ PRESSEKONFERANSE. Eldar Rønnign (t.v.) forlot langrennslandslagets pressekonferanse onsdag. årsaken var at ikke lenger gidder å svare på spørsmål om Petter Northug (t.h.). (Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forlot seansen fordi han er møkk lei spørsmål om Petter Northug.

Foruten Rønning skal også Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth og Chris Jespersen gå fredagens renn.

– Det her gidder jeg ikke, sa Rønning og gikk etter at landslagstrener Trond Nystad og de uttatte løperne hadde fått flere spørsmål om Northug.

Hva mener du? Bør Petter Northug få flere sjanser i Sotsji-OL?

Han gikk med raske skritt, men ble stoppet av journalistene før han kom seg ut av rommet. Etterpå ble han værende og stilte i flere intervjuer.

– Jeg blir litt oppgitt over at vi skal stå her og svare på en som ikke er her og som har hatt en frustrerende start på OL. Vi kunne godt få snakke om oss selv, og så kunne dere tatt det andre i går, mente Rønning.

Han gleder seg til å komme i gang i OL.

– Jeg er fryktelig spent og nervøs. Jeg kjenner det kribler. Kroppen fungerer, og det er kun opp til meg selv. Har jeg en god dag, kan jeg gå fort.

– Dette er rennet du har blinket deg ut?

– Helt klart. Dette er årets høydepunkt og mål. Jeg gleder meg veldig til det, sa Rønning til NTB.

Petter Northug ble onsdag morgen vraket fra laget som skal gå fredagens distanse. VM-helten fra Oslo for to år siden har så langt vist meget svak form og skal nå konsentrere seg om OL-øvelsene etter 15 kilometeren.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus