Meny

Utfor, kvinner kl 08.00:

Kanonutfor av Sejersted

NORSK HÅP: Ragnhild Mowinckel skal forsøke å hente medalje i kvinnenes OL-utfor. Her fra mandagens superkombinasjon. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare hundredeler skiller den norske jenta og pallen.

SISTE:

* Lotte Smiseth Sejersted er ferdig med sin utfor. Hun kom ned til tiden 1.42.01. Det er en foreløpig 6. plass. Glimrende kjøring av Sejersted.

* Ragnhild Mowinckel er akkurat ferdig med sin OL-utfor på tiden 1.44.43. Det er foreløpig dårligst tid av de som har kommet til mål.

Mandag kjørte både Lotte Smiseth Sejersted og Ragnhild Mowinckel et godt utforrenn i superkombinasjonen og på en maksimal dag kan begge de norske jentene blande seg helt i toppen av resultatlistene.

Følg rennet direkte i live-feeden nederst i saken.

Les også: Ragnhild Mowinckel imponerte i superkombinasjonen

Lotte Smiseth Sejersted var blant annet femte raskest på siste utfortrening før mandagens superkombinasjon i OL, best var Nicole Hosp fra Østerrike. Sejersted kjørte inn til en tid 1,15 sekund bak Hosp. Ragnhild Mowinckel kjørte inn til 15.-plass.

Begge de norske jentene har gjennomført en OL-konkurranse allerede. Mowinckel endte til slutt opp med en fin sjetteplass i superkombinasjonen mens Sejersted kjørte ut i slalåmdelen.

I dagens konkurranse starter Sejersted som nummer 24 mens Mowinckel kommer på startnummer 26.

Se hele startlisten her:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus