Meny

Astrid Uhrenholdt Jacobsen etter OL-sprinten:

– Jeg er OLs mest fornøyde fjerdeplassvinner

GLAD FOR FJERDEPLASSEN: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har hatt noen tunge dager i Sostji. I dag sendte hun ut en pressemelding hvor hun sier hun er OLs gladeste fjrdeplassvinner. Her fra dagens OL-sprint. (Foto: NTB scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier det var en seier å gjennomføre OL-sprinten.

Hun orket ikke å snakke med mediene etter sprintrennet, der hun var med i medaljekampen helt til staven brakk underveis i finalen. Fra utøverlandsbyen sendte presseattaché Gro Eide tirsdag kveld ut en uttalelse fra Jacobsen.

– Jeg tror jeg er den mest fornøyde fjerdeplassvinner i OL i Sotsji, og det var utrolig gøy at Ola, Maiken og Ingvild gjorde det så bra, sa Jacobsen.

– Den brukne staven kan ha vært det som sto mellom meg og en medalje på sprinten, men en tapt medalje er ikke så viktig i dag. For meg var det en seier å mobilisere krefter for å prestere i skisporet.

Jacobsen stilte til start etter å ha hatt tunge dager siden brorens død fredag, og både nordmenn og utlendinger uttrykte beundring for hennes mot og styrke.

Det ble norsk gull ved Maiken Caspersen Falla og sølv ved Ingvild Flugstad Østeberg under dagens finalesprint i Sotsji. Bronsen gikk til slovenske Vesna Fabjan.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus