Meny

Unge jenter stoppet tyver som stjal lommebok fra eldre dame

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre unge jenter grep inn i går da tre utenlandske borgere stjal lommebok fra eldre dame som hvilte på rullator i Stjørdal sentrum.

Det skriver politiet i Nord-Trøndelag på Twitter.

De tre unge damene skal ha kjørt bil gjennom sentrum rundt klokken 12.00 mandag, da de så en eldre dame som satt på rullatoren sin på fortauet og hvilte. I kurven som hun satt med ryggen til, lå håndveska hennes. 

De ble så vitner til at tre stykker som passerte den eldre damen på fortauet, åpnet veska og stjal lommeboka hennes. Da stanset de bilen og grep inn.

De tok kontakt med tyvene som var av utenlandsk opprinnelse og tilsynelatende ikke snakket norsk.

– Etter en del gestikulering fikk damene tyvene til å levere lommeboka tilbake til den eldre damen. Det var de selv som ringte oss i dag og fortalte om hendelsen. Vi har ingen grunn til å tvile på at det de sier er sant, sier operasjonsleder Rune Reinsborg i Nord-Trøndelag politidistrikt til ABC Nyheter.

Ifølge den eldre damen var innholdet i lommeboka intakt da hun fikk den tilbake. Nå vil politiet undersøke saken nærmere:

– Vi har fått god beskrivelse av tyvene. Tyveriet ble avbrutt, men det er god grunn for oss å se på hvem disse menneskene er, sier Reinsborg til ABC Nyheter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus