Skuespiller Hoffman begravet i New York fredag

Mimi O'Donnell, tidligere partner til Phillip Seymour Hoffman, holder datteren Willa som hun fikk med den avdøde skuespilleren. Foto: NTB scanpix
Mimi O'Donnell, tidligere partner til Phillip Seymour Hoffman, holder datteren Willa som hun fikk med den avdøde skuespilleren. Foto: NTB scanpix

Familie og nære venner var til stede for å ta siste farvel under en privat begravelse for skuespilleren Philip Seymour Hoffman fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hoffman ble 46 år gammel, og den foreløpige obduksjonen har ikke gitt noe endelig svar å dødsårsaken.

Les bakgrunn: Skuespilleren Philip Seymour Hoffman er død

Han skal ha blitt funnet død med en sprøyte i armen på badegulvet i leiligheten sin søndag, og etterforskerne mener en overdose er den sannsynlige årsaken til dødsfallet. Et stort antall småposer med heroin ble funnet i boligen.

Se video :Se klipp fra noen av Philip Seymour Hoffmans mest minneverdige roller

Skuespillere som Cate Blanchett, Meryl Streep, Julianne Moore, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Mary Louise Parker og Chris Rock var blant dem som var til stede i kirken St. Ignatius Loyola på Manhattans Upper East Side.

Hoffman har spilt i mer enn 50 filmer og vunnet en rekke priser. Han etterlatter seg samboeren. Mimi O'Donnell og tre barn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus