Sheffield United sjokkerte Fulham i FA-cupen

Brede Hangeland fikk en lite hyggelig omkamp i FA-cupens 4. runde. Fulham ble slått ut av Sheffield United, som gjorde 1-0 i kampens 119. minutt.

Shaun Miller ble den store helten for gjestene som sliter i bunnen av engelsk 1. divisjon (nivå tre). I det kampen så ut til å gå til straffesparkkonkurranse, headet han ballen i mål fra kort hold etter en corner.

– Det er utrolig. Jeg er så glad for at jeg scoret dette målet for den lille sønnen min som ble født for noen få uker siden. Vi ville mye heller hatt disse fire seierne i cupen som tolv poeng i ligaen, men vi må kjøre på videre og ta med oss denne mentaliteten inn til seriekampene, sa Miller ifølge BBC.

I forrige runde slo overraskelseslaget ut en annet Premier League-klubb, Aston Villa, med imponerende 2-1 på bortebane.

Surt for Hangeland

I en regntung kamp på Craven Cottage var det få sjanser og lite finspill. I løpet av 120 minutter med fotball maktet Fulham å få kun to skudd på mål.

Brede Hangeland spilte hele tirsdagens kamp for vertene, mens John Arne Riise var ute med skade.

Venstrebacken ble skadd nettopp mot Sheffield United i den opprinnelige FA-cupkampen på bortebane for en drøy uke siden. Da berget Hugo Rodallega 1-1 for London-klubben etter at Chris Porter hadde sendt vertene i føringen.

Smarte trekk

En vond sesong ble enda verre for Fulham med tirsdagens pinlige tap. Sheffield United gjorde smarte bytter mot slutten, og Miller hadde bare vært på banen i tolv minutter da han sendte bortelaget videre.

– Om du henger med på 0-0 har du alltid muligheten. Det var bemerkelsesverdig av spillerne. Men jeg følte at vi gjorde nok til å få en scoring, sa United-manager Nigel Clough.

I 5. runde venter enten Nottingham eller Preston for hans elever.