Politiet pågrep fange etter en dag på rømmen

LUFTETUR: Politiet i USA pågrep den rømte fangen Michael David Elliot etter at han hadde vært på rømmen i ett døgn. (Foto: Reuters / NTB scanpix)
LUFTETUR: Politiet i USA pågrep den rømte fangen Michael David Elliot etter at han hadde vært på rømmen i ett døgn. (Foto: Reuters / NTB scanpix)

Politiet har pågrepet en drapsmann som rømte fra fengsel i USA søndag kveld. 40-åringen kidnappet en kvinne og tvang henne til å kjøre ham rundt i flere timer under flukten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker lette mandag etter Michael David Elliot, som søndag kveld rømte fra et fengsel i Ionia i Michigan. Han sonet en livstidsdom for fire drap begått i 1993.

Elliot ble pågrepet i LaPorte i delstaten Indiana mandag kveld, melder nyhetsbyrået AP.

Bevæpnet med en hammer og en tapetkniv tvang rømlingen seg inn i en kvinnes røde Jeep i åttetiden søndag kveld. Han tvang henne til å gi ham noen klær han kunne skifte til.

Da de stoppet for å fylle bensin noen timer senere, klarte hun å ringe politiet. De ba henne gjemme seg inne på bensinstasjonen til de kunne komme henne til unnsetning. Elliot kom seg unna før politiet rakk fram, og bilen ble funnet på en parkeringsplass i Shipshewana i Indiana to timer senere.

Skolebarn i området ble låst inne på skolene sine mandag. Folk ble oppfordret til å holde seg innendørs fram til politiet fant den rømte fangen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus