Meny

Per Sandberg åpner for å fortsette

Per Sandberg er ikke sikker på at han vil trekke seg fra nestledervervet i Fremskrittspartiet likevel. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandberg sier han vil vurdere om han ønsker å fortsette som Fremskrittspartiets nestleder.

I oktober i fjor uttalte Sandberg at han hadde bestemt seg for å trekke seg fra nestledervervet i Frp.

Nå kan det imidlertid se ut til at han har kommet på andre tanker. Ifølge Adressa.no sa han følgende på en journalistkonferanse på Hell i Stjørdal fredag kveld:

– Selv om jeg ikke ble statsråd, må jeg kanskje tenke meg om når det gjelder nestleder. Det blir jo veldig kjedelig for dere da, om jeg skulle slutte. Så jeg skal tenke litt på det der. (...) Jeg føler på situasjonen at jeg kanskje jeg skal revurdere det? Det er det jeg signaliserer nå.

Flere kandidater

Flere navn er tidligere blitt nevnt som mulige etterfølgere til Sandberg.

NRK meldte fredag at Bodøs varaordfører Tom Cato Karlsen stiller som kandidat til nestledervervet i Frp.

Les også: NRK: - Karlsen vil bli ny Frp-nestleder

Andre hete kandidater er statssekretær Bård Hoksrud og justisminister Anders Anundsen, men så langt har ingen av dem bekreftet at de stiller til valg.

Vil kanskje bli statsråd

Sandberg har også sagt at han heller ikke er fremmed for å bli statsråd i løpet av den resterende blåblå regjeringstiden.

Les også: Sandberg vil kanskje bli statsråd likevel

– Jeg avviste det heller ikke i fjor høst. Jeg var sliten, og jeg er fortsatt i en situasjon der jeg bygger opp motivasjon og krefter. Men fire år er lang tid, og jeg ser ikke bort fra at jeg på den tiden samler opp så mye krefter at jeg vil signalisere det dersom jeg ser at det er behov for meg, sa han til NRK tidligere i januar.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus