Meny

Barnevernet fortviler over ny sextrend blant barn i Fredrikstad

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmer sex på fest og legger ut på sosiale medier.

Barnevernet i Fredrikstad slår alarm om den nye ungdomstrenden hvor barn helt ned i 13-årsalderen blir filmet mens de har sex i beruset tilstand på fest. Det skriver Fredriksstad Blad.

Filmene deles på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Fikk bekymringsmelding

Før jul fikk barnevernstjenesten i Fredrikstad en bekymringsmelding fra politiet om at flere enn ti konkrete saker var anmeldt.

Barnevernstjenesten tror det kan dreie seg om flere tilfeller enn de som er anmeldt.

Barna det gjelder er ungdomsskoleelever fra ulike steder i byen. De er på hjemmefester hvor det drikkes store mengder alkohol.

– Ungdommene drikker seg fulle, og i noen tilfeller har de sex mens flere andre er til stede og ser på. Noen filmer, og det blir lagt ut på sosiale medier som Facebook og Instagram, forklarer Therese Eddie, leder av barnevernstjenestens ungdomsavdeling, til Fredriksstad Blad.

– Naive foreldre

De beskylder foreldrene for å være naive og ber dem om å passe bedre på.

– Noen av guttene har et forvrengt kvinnesyn og forstår ikke helt hvor grensene går. Ungdom er naturlig seksuelt nysgjerrig, men påvirket av alkohol trår man over grenser man ikke ville gjort ellers. De kan få store problemer med seksualitet når de vokser opp, sier Eddie.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus