Zuccarello med ny assist i Rangers-seier

Mats Zuccarello Aasen (t.v.) markerte seg igjen for New York Rangers. Foto: Ed Mulholland / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix.

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å notere seg for målpoeng i NHL. Ishockeyproffen hadde en assist da New York Rangers vant 2-1 over byrival Islanders i onsdagens utendørskamp.

Oslogutten står med 23 assist denne sesongen i tillegg til 15 mål. Han topper Rangers' poengliste sammen med Brad Richards.

Zuccarello trives tydeligvis godt på utendørsisen på baseballarenaen Yankee Stadium, der Rangers har spilt sine to siste kamper. Nordmannen scoret to ganger da Rangers slo New Jersey Devils 7-3 søndag, og i onsdagens kamp markerte han seg med assist.

Etter en målløs første periode, tok Islanders ledelsen ved Brock Nelson på tampen av annen periode. Men Rangers slo tilbake umiddelbart og utlignet bare 40 sekunder senere. Zuccarello hadde assist på Benoit Pouliots mål.

– Det var en tøff match. De kom ut med full fart i første periode, men så kom vi tilbake i kampen. Jeg synes vi gjør en god kamp. Det var to gode keepere her, og da blir det små marginer som avgjør, sa Zuccarello til Nettavisen.

Fire og et halvt minutt ut i siste periode satte Daniel Carcillo inn 2-1 og ble matchvinner for Rangers.

Dermed tok Zuccarellos lag sin annen strake seier. NY-laget holder annenplassen i Metropolitan Division. De tre beste lagene er sikret sluttspillplass.

– Det er klart dette var viktige poeng for oss. Alle kamper nå er viktige, så dette smakte godt, sa Zuccarello.

Han spilte et drøyt kvarter og hadde to skudd på mål for Rangers.