Meny

Bilist gikk løs på syklist i morgentrafikken

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den oppgitte syklisten endte opp med blåveis etter å ha konfrontert en bilist.

Det ble hett i morgentrafikken i London, da en syklist fikk nok av at en bil stoppet i sykkelfeltet foran et lyskryss.

I videoen, som er filmet av en annen syklist, ser man en bil kjøre inn i sykkelfeltet mens de venter på grønt lys. En av syklistene reagerer, og prøver å konfrontere sjåføren av bilen. Bilisten kjører uten å svare.

I neste øyeblikk begynner den nå arge mannen å sykle så fort han kan for å ta igjen bilen ved neste lyskryss. Syklisten kaller bilisten mange stygge ting gjennom ruta, og hevder han også kjørte over foten hans tidligere. Så får han uventet svar fra passasjeren i bilen.

Se videoen øverst i saken.

– Det er svært vanlig med konfrontasjoner mellom syklister og bilister her, men at det blir vold ut av det har jeg aldri sett før, sier Jude Bug, som har lastet opp videoen på YouTube.

En talsmann fra Metropolitan Police sier til Daily News at de er klar over hendelsen, men at de ikke har hørt noe fra noen av partene ennå.

Se også: Vill biljakt endte i kniv-spade-duell

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus