Meny

Kjedekollisjon på E6 på Romerike

To vogntog og flere personbiler er involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Skedsmovollen i Romerike. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen ble alvorlig skadd da to vogntog og 14 personbiler mandag kveld var involvert i en kjedekollisjon på E6 i Akershus.

Ulykken skjedde ved 21.30-tiden mandag da en bil snurret rundt på det glatte føret.

– Det var en bil som snurret rundt. Et vogntog forsøkte å stoppe, men klarte det ikke og veltet. Vogntoget sperrer hele E6, opplyser operasjonsleder Øyvind Strømsborg i Romerike politidistrikt til NTB.

Deretter traff 13 andre biler og nok et vogntog de to kjøretøyene. Det ble meldt om store materielle skader.

Sju personer ble sendt til Akershus universitetssykehus, to til Lillestrøm, og sju ble behandlet på ulykkesstedet. Ingen av dem ble alvorlig skadd, skriver VG.

E6 i sørgående retning ble stengt mellom Skedsmokorset og Hvam. Arbeidet med å fjerne kjøretøyene ble igangsatt natt til tirsdag, men det gjensto fortsatt opprydding av nedfall og reparasjon av midtdeleren.

Deretter skulle en rekke brøytebiler gjøre veien kjørbar, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt.

E6 åpnet for trafikk igjen like etter klokken 2 natt til tirsdag.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus