Meny

Norendal tok X-Games-gull i slopestyle

GULL: Silje Norendal tok gull i lørdagens slopestylefinale under X-Games. Foto: Julie Jacobson (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Silje Norendal viste at hun er i form før OL da hun lørdag vant kvinnenes slopestylefinale under X-Games. Hun slo forhåndsfavoritt Jamie Anderson med 0,34 poeng.

Den amerikanske jenta viste tidlig i finalen at hun ville kjempe om gull. Med 95,66 poeng i sitt første forsøk var lista lagt for de andre jentene. Norendal leverte godt også i sitt første forsøk, men 96 poeng ble det først i det tredje forsøket.

Etter å ha blitt belønnet med den poengsummen måtte Norendal skue nervøst oppover bakken. Anderson sto igjen som siste utøver og hadde presset på seg. Det taklet hun ikke. Et fall sørget for at amerikaneren endte med 95,66 som sitt beste forsøk. Det holdt til sølvmedalje.

Les også: Sandbech slått bare av kanadiere i slopestyle

Kanadieren Spencer O'Brian tok tredjeplassen med 94 poeng. Kjersti Buaas rundet av en god norsk dag med 4.-plass. Hun endte på 88 poeng.

I mennenes finale tidligere lørdag tok Ståle Sandbech bronsemedaljen. Han ble slått av kanadierne Max Parrot og Mark McMorris.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus