Sandbech slått bare av kanadiere i slopestyle

Ståle Sandbech tok bronse i slopestyle under X Games lørdag. Foto: Julie Jacobson (AP Photo)
Ståle Sandbech tok bronse i slopestyle under X Games lørdag. Foto: Julie Jacobson (AP Photo)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ståle Sandbech slet i åpningen av lørdagens slopestylefinale i X-Games. I sitt siste forsøk sikret han likevel tredjeplass bak Max Parrot og Mark McMorris.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Storfavoritten McMorris og hans kanadiske landsmann Parrot kjempet helt til slutt om seieren i lørdagens finale, hvor hele fire nordmenn stilte til start.

Parrot fikk 96,33 poeng for sitt tredje forsøk og satte et press på McMorris, som sto med 94 poeng som sitt beste forsøk før den avgjørende omgangen.

94 ble også McMorris' siste poengsum. I siste forsøk hektet 20-åringen brettet i en rail og falt fra muligheten til gull. Dermed måtte han ta til takke med sølv.

– Jeg føler meg ikke så bra. Jeg bare ber til Gud om at det ikke er noen alvorlige skader. Jeg ville virkelig gjøre det bra. Jeg var ikke fokusert nok, sa en slagen McMorris etterpå.

Les også: Norendal tok X-Games-gull i slopestyle

Ståle Sandbech gjorde et godt siste forsøk og kjørte inn til 90 poeng. Det holdt til en bronsemedalje, hans første X-games-medalje i slopestyle.

Aleksander Østreng endte på 4.-plass med 70,33 poeng. Også han leverte sitt beste forsøk i siste omgang.

Verken Torstein Horgmo (6.-plass), som vant kvalifiseringen, eller Emil André Ulsletten (8.-plass) fikk det helt til i finalen.