Meny

Fem smuglere tatt med øl, sigaretter og brennevin

I de fire bilene satt det til sammen fem polakker som hadde med seg 4306 liter øl, 74.500 sigaretter og 230 liter brennevin. Foto: Tollvesenet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med fire biler overlastet med smuglerøl, sigaretter og brennevin prøvde fem polakker å krysse grensen over Svinesund lørdag morgen. Der ventet politiet og Tollvesenet.

De fire bilene ble oppdaget i en planlagt felleskontroll mellom Tollvesenet og Utrykningspolitiet på E6 i 7.30-tiden lørdag morgen, melder NRK. De fem polakkene hadde lastet bilene fulle med 4.306 liter øl, 74.500 sigaretter og 230 liter brennevin.

– Alle de fem personene er pågrepet og sitter i arrest hos politiet. Vi er allerede i gang med avhør og etterforskning. I tillegg ble bilene beslaglagt, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Østfold politidistrikt.

I tillegg til å være overlastet, var smuglerbilene ombygde, blant annet ved avstivede fjærer. Vegvesenet vil undersøke bilene nærmere.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus