Meny

Norske Sandra (25) er kjæreste med Benjamin Netanyahus sønn

Sandra Leikanger fra Grimstad er kjæresten til Yair Netanyahu, sønn av Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Foto: privat/Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge og Sandra fikk skryt da Israels statsminister møtte statsminister Erna Solberg for første gang.

Da Israels statsminister Benjamin Netanyahu møtte Norges statsminister Erna Solberg i Davos torsdag, fortalte en strålende blid statsminister om at sønnen nettopp har vært på ferie i Nord-Norge og at kjæresten hans er norsk.

Den kristne dagsavisen Dagen har identifisert 25-år gamle Sandra Leikanger fra Grimstad som kjæreste til Yair Netanyahu.

Ifølge avisen studerer Leikanger visuell kommunikasjon ved Interdisciplinary Center (IDC) Herzliya i Israel.

På bilder på sin egen Facebook-profil poserer hun sammen med sin israelske kjæreste på det som ser ut som bilder tatt i den norske skjærgården. Overfor Dagen ønsker Leikanger ikke å kommentere saken.

Yair Netanyahu skal være student ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Ifølge Jerusalem Post beskrives den unge Natanyahu, som er i begynnelsen av 20-årene, som en kopi av sin far på politiske holdinger og verdisyn.

Under møtet med Erna Solberg uttrykket Israels statsminister Benjamin Netanyahu at han ser en «større balanse» i Norge enn tidligere.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu er regnet for å være et av verdens fremste terrormål.

Dagen har vært i kontakt med Politiets sikkerhetstjeneste (PST) med spørsmål om hvilke sikkerhetstiltak de må iverksette når Netanyahus sønn besøker Norge.

– Vi kan ikke kommentere denne saken, av hensyn til sikkerheten, sier informasjonssjef Martin Bernsen i PST til Dagen.

Les også: Israel hardt ut mot Iran-avtalen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus