Sjekker du opp henne får du 800 millioner

Gigi Chao må tåle at faren Cecil Chao Sze-tsung ønsker at hun finner seg en mann. Foto: Ap
Gigi Chao må tåle at faren Cecil Chao Sze-tsung ønsker at hun finner seg en mann. Foto: Ap

Kinesisk milliardær nekter å godta at datteren er lesbisk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at datteren Gigi Chao sto frem som lesbisk og giftet seg med en kvinne har faren Cecil Chao Sze-tsung forsøkt å skille dem.

I 2012 utlovte Hong Kong-milliardæren hele 400 millioner kroner i belønning til mannen som klarte å få datteren til å forelske seg i ham.

– Jeg ønsker ikke å blande meg inn i privatlivet til min datter, sa Sze-tsung til avisen Nanyang Siang Pau, før han fulgte opp:

– Jeg bare ønsker at hun får et godt ekteskap og barn, og at hun arver selskapet mitt, sa milliardæren.

Les også: Slik ble Ivar Tollefsen (52) mangemilliardær

– Ikke sint på pappa

PENGER: Milliardæren Cecil Chao Sze-tsung ønsker at sin lesbiske datter skal finne seg en mann. Foto: AP PENGER: Milliardæren Cecil Chao Sze-tsung ønsker at sin lesbiske datter skal finne seg en mann. Foto: AP

Gigi sier selv at hun ikke har noen planer om å skille seg fra kona. Etter at hun angivelig har takket nei til over 20.000 henvendelser, har faren sett seg lei.

Nå graver milliardæren enda dypere i lommeboka for at en mann kan ta datteren med storm.

Ifølge The Star utlover Sze-tsung nå 800 millioner til mannen som kaprer Gigi.

– Jeg har aldri vært sint i det hele tatt, og må faktisk innrømme at jeg egentlig ble ganske rørt av påfunnet hans. På mange måter er dette pappas måte å si: «Min aller kjæreste datter, jeg elsker deg og du fortjener kun det beste», sier hun om farens påfunn.

Les også: Anders var milliardær i to timer

Kan ikke kjøpes for penger

I et intervju med den kinesiske avisen South China Morning Post ber hun likevel sin far om å stoppe å finne henne en mann.

– Jeg tror ikke min fars penger vil være i stand til å tiltrekke seg en mann jeg vil finne attraktiv.

– Alternativt ville jeg være glad for å bli venn med noen menn som er villig til å donere store summer til min veldedighet Faith in Love, forutsatt at de ikke har noe imot at jeg allerede har en kone, sier hun til avisen.

Personvernpolicy