Her slår tyvene til mot luksusbutikk i Oslo

Politiet etterlyser gjerningsmenn og mulig vitne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet offentliggjorde ondag bildene etter ranet mot veskebutikken Bottega Veneta i Prinsens gate 21 i Oslo.

Det var ved 03.45-tiden natt til tirsdag denne uken at en bil ble rygget gjennom dørene til butikken, som ligger i tilknytning til kjøpesenteret Steen og Strøm midt i Oslo sentrum.

I alt tre gjerningsmenn var inne i forretningen og tok med seg vesker, smykker og klokker til store verdier.

Etterlyser vitne

Bilen som ble brukt under innbruddet er muligens en sort Audi A6 stasjonsvogn .

– Bilen var trolig påsatt tyske kjennemerker. Bilen ble observert kjørende i Tollbugata i retning Bjørvika/Oslo S etter innbruddet. Politiet ønsker også opplysninger rundt en grå eller sølvfarget Volvo, trolig S60, som ble observert i området på samme tid, opplyser politioverbetjent Terje Melvold ved Sentrum politistasjon til NTB .

Politiet ønsker også opplysninger rundt en grå eller sølvfarget Volvo, trolig S60 som ble observert i området på samme tid.

I tillegg ønsker politiet kontakt med et mulig vitne som er observert like i nærheten av åstedet da hendelsen fant sted. Personen var ikledd en hvit lue, lys boblejakke med mørke felt, slitte jeans og hvite sko (se bildeserie øverst i artikkelen).

Les også: Luksusbutikk tømt for vesker i natt

Kan være i utlandet

Daglig leder Thomas Elias Møller opplyser at veskene er dyre.

– De dyreste koster flere hundre tusen kroner, men i snitt ligger de på 12-14.000 kroner per veske, sier han til NRK.

Møller forteller at selv om det er første gang de har opplevd innbrudd i Norge, er innbrudd i eksklusive butikker i Sverige og Danmark et problem.

– Tyvene pleier å være ganske profesjonelle, og varene pleier å bli raskt sendt ut av landet, slik de ble gjort etter et innbrudd i Stockholm. Da ble det gjort arrestasjoner, men varene var borte, sier han til kanalen.

VITNE: Politiet etterlyser dette vitnet i forbindelse med innbruddet. Foto: Politiet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus