Meny

Politiet har frigitt lydloggen etter eksorismedrapene

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lydloggen av en bekymret nabo som ringte nødnummeret er frigitt.

En 28 år gammel kvinne er i staten Maryland, USA, siktet for overlagt drap på to av sine barn på ett og to år i et forsøk på å drive eksorsisme.

Mandag kveld offentliggjorde politiet lydloggen som avslører at en mann varslet politiet om en baby hadde vært i en parkert bil i 45 minutter.

– Moren kom ut av et hus og fortalte at hun hadde noe på gang og hun ville ikke at hennes baby skulle være i fare i huset, sier mannen til politiets operasjonssentral.

Hør hele lydloggen øverst i saken.

Mens mannen var i kontakt med politiet over telefon kom to kvinner, de som er siktet i saken, ut av huset. I videoen kan man høre at mannen ber den ene kvinnen trekke seg tilbake, før hun går til angrep.

– Hun snakker med seg selv, sier mannen.

Bakgrunn: Mor skal ha drept barna (1 og 2) under eksorsisme

Åpent ikke for politiet

Politiet sier at de rykket ut til stedet etter å ha mottatt samtalen. Da de kom til stedet hadde kvinnen tatt med babyen inn i huset og nektet å åpne døren da politiet banket på.

Zakieya Latrice Avery (28) er mor til de to barna på ett og to år som ble drept. Hun er sammen med 21 år gamle Monifa Denise Sanfod siktet for drap og drapsforsøk.

Ifølge politiet døde begge barna av omfattende knivskader.

Ytterligere to andre barn på fem og syv år ble påført knivskader og blir behandlet på et lokalt sykehus.

– Tatt av djevelen

Politiet sa søndag at de tror Avery utførte angrepene fordi hun fryktet djevelen var i hennes barn.

– Hun trodde djevelen var i barna, og det er det hun forklarer om hvorfor hun måtte gjennomføre en eksorsisme, sa politimann Marcus Jones til CBS.

Stemoren til Avery forteller at moren sa hun elsket sine barn.

– Jeg vet ikke hva som utløste det. Hun var ikke seg selv. Når en person ikke er seg selv er de heller ikke ansvarlige for hva de gjør De er i en annen sone, sier til hun The Washington Post.

Begge kvinnene ble varetektsfengslet etter å ha møtt i retten tirsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus