Siste farvel med Sara Christiane Holmedahl Sandsmark

Familie og venner tok tirsdag et gripende farvel med 13 år gamle Sara Christiane Holmedahl Sandsmark, den ene av de to jentene som omkom i påkjørselen ved Bjørkelangen i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt 1.000 personer fulgte ifølge VG den 13 år gamle jenta til graven tirsdag.

Sara Christiane Holmedahl Sandsmark og Tiril Alette Huser Bølge (11) mistet livet etter at de ble påkjørt av en bil under kjøring med hest og sulky 11. januar.

Begravelsesseremonien foregikk i Løken kirke i Aurskog-Høland kommune. Kirken hadde større kapasitet enn Bjørkelangen menighet, som 13-åringen tilhørte.

Les også: Minnefond opprettet etter Bjørkelangen-ulykken

Etter minneseremonien fraktet en bilkortesje kisten til Bjørkelangen skole. Derfra ble kisten fraktet de siste 500 meterne til den lokale kirken med hesteskyss.

Ifølge Dagbladet ble fylkesvei 115 stengt for trafikk, og fakler brant langs veien fra skolen til kirken.

– Denne måten å gjøre det på ble først og fremst valgt fordi Sara elsket hest og alt som hadde med hest å gjøre, sa familien i en pressemelding før begravelsen.

11 år gamle Tiril Alette Huser Bølge blir gravlagt fra Blaker kirke torsdag.

Les også: Politiet kan rekonstruere Bjørkelangen-ulykken

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus