Meny

Minnefond opprettet etter Bjørkelangen-ulykken

Sara Christiane Holmedahl Sandsmark (13) døde 12. januar etter at hun og en venninne ble påkjørt da de var ute med hest og sulky ved Bjørkelangen. Nå er et minnefond opprettet i hennes navn. Foto: Privat (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avdøde Sara Christiane Holmedahl Sandsmarks (13) som døde etter en påkjørsel i Bjørkelangen i Akershus 12. januar, får eget minnefond.

Minnefondet er opprettet av Sandsmarks foreldre og søsken, skriver Dagen.

Formålet er blant annet å bedre mulighetene for at funksjonshemmede skal få ri på hest og støtte misjonsarbeid i Kenya, hvor Sandsmarks mormor og morfar er misjonærer.

Over tusen mennesker er ventet til Sandsmarks begravelse tirsdag, ifølge avisen. Kisten vil bli fraktet med hesteskyss fra skolen og fram til Bjørkelangen kirke.

Les også: Avhør brakte ikke klarhet i Bjørkelangen-ulykken

Sandsmark og venninnen Tiril Alette Huser Bølge (11) var ute med hest og sulky da de ble truffet av bilen på en vei med god sikt lørdag 11. januar. Begge jentene fikk alvorlige hodeskader og døde senere på sykehus.

Bakgrunn: To jenter døde etter påkjørsel på Bjørkelangen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus