Trapper opp søket etter savnet treåring i Skottland

Mikael Kulnar har vært savnet siden torsdag. Foto: Scotland Yard
Mikael Kulnar har vært savnet siden torsdag. Foto: Scotland Yard

Både politi og hundrevis av frivillige lette fredag etter en tre år gammel gutt som natt til torsdag forsvant sporløst fra hjemmet sitt i Edinburgh.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Treåringen Mikael Kulnar var borte da moren kom inn på rommet hans for å vekke ham torsdag morgen. Halvannet døgn senere var det fortsatt ingen spor av gutten til tross for en omfattende leteaksjon.

Politiet jobber ut fra flere teorier, blant annet at han kan ha kledd på seg og gått ut selv i løpet av natten. Gutten hadde på seg pysj, men både ytterjakken hans, utesko og vantene hans er borte fra familiens hjem.

Men naboer mener at treåringen verken kunne ha nådd opp til døråpneren eller på egen hånd klart å åpne den tunge inngangsdøren til boligblokka i Edinburgh der familien bor.

– Vi er svært bekymret over at vi ikke har fått noen observasjoner av Mikael, sier talskvinne Liz McAnish ved politiet i Edinburgh.

Ifølge britiske medier utelukker politiet ikke at treåringen kan ha blitt bortført, men det ønsker ikke politiet selv å kommentere.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus