Politiet har fortsatt ingen spor etter Vibeche (48)

Har du sett Vibeche? Politiet ønsker tips fra publikum. Foto: NTB scanpix/politiet
Har du sett Vibeche? Politiet ønsker tips fra publikum. Foto: NTB scanpix/politiet

Leter på spreng etter den savnede kvinnen i Trondheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dykkere fra Trondheim brann- og redningstjeneste leter fortsatt etter savnede Vibeche Sofie Falck Danielsen i Nidelva fredag formiddag.

Politiet står fortsatt uten spor i saken:

– Vi er ikke nærmere å vite hvor hun er, og vi er derfor interessert i opplysninger fra publikum på hvor hun kan være, sier politiinspektør Per Morten Brobakke til adressa.no.

Tidlig torsdag morgen fikk politiet melding om at en kvinne var skadet i en leilighet i Trondheim. Da de kom til leiligheten fant de blodspor, men ingen skadd kvinne.

En mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene, som er samboere, er siktet for legemsbeskadigelse.

Fredag ble det kjent at politiet vil begjære fengsling av det siktede samboerparet - en mann på 47 år og en kvinne på 34 år.

– Per nå er de siktet for legemsbeskadigelse. Men vi vurderer fortløpende om det er grunn til å endre siktelsen, sier politiinspektør Per Morten Brobakke i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Bakgrunn : Siktet samboerpar settes i forbindelse med savnet kvinne

Ifølge Adressa.no skal den ene siktede avhøres i formiddag, den andre i ettermiddag.

Politiinspektør Brobakke sier de etterforsker bredt, og at de er spesielt interessert å se om det er noen forbindelse mellom samboerparet og den savnede kvinnen.

Krimteknikere fortsetter også å undersøke blodsporet i leiligheten.

– Det foregår krimtekniske undersøkelser. Vi prøver selvfølgelig å konstatere om blodet kommer fra den savnede kvinnen, sier han til adressa.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus