City enkelt videre i FA-cupen

Manchester City-spiss Sergio Agüero gjorde retur med scoring i 5-0-seieren over Blackburn i FA-cupens omkamp onsdag kveld.

Engelsk FA-cup fotball onsdag:
Engelsk FA-cup fotball onsdag, 3. runde omkamp:

Manchester City – Blackburn 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 Alvaro Negredo (45), 2-0 Negredo (47), 3-0 Edin Dzeko (67), 4-0 Sergio Agüero (73), 5-0 Dzeko (79).

35.000 tilskuere.

Joshua King spilte 32 minutter som innbytter for Blackburn.

Argentineren var tilbake etter en måneds avbrekk på grunn av en leggskade. Han brukte ett minutt på hamre inn 4-0-målet etter å ha erstattet spisskollega Alvaro Negredo 20 minutter før slutt.

Negredo var én av to City-spillere som scoret to ganger onsdag. Blackburn, som klarte 1-1 på hjemmebane i den opprinnelige kampen i 3. runde, holdt lenge nullen, men som tidligere i sesongen viste City seg overlegne på eget gress.

Helt på tampen av første omgang gjorde Negredo 1-0. Han doblet ledelsen like etter hvilen.

Annen omgang var nesten halvspilt da Edin Dzeko scoret sitt tredje mål på tre kamper til 3-0. Bosnieren fastsatte også sluttresultatet til 5-0 i det 79. minuttet.

Joshua King fylte 22 år onsdag, men fikk ingen hyggelig feiring. Nordmannen fikk 32 minutter som innbytter i braktapet.

Manchester City møter Watford på hjemmebane i 4. runde.