Beverley (35) drakk 40 øl hver dag – nå skal hun dø

ALKOHOLMISBRUKER: Britiske Beverley Pickorer (35) har slitt med tungt alkoholmisbruk i årevis og en leversykdom har ført til at døden er uungåelig og at det sannsynligvis vil skje om kun kort tid. Foto: SWNS
ALKOHOLMISBRUKER: Britiske Beverley Pickorer (35) har slitt med tungt alkoholmisbruk i årevis og en leversykdom har ført til at døden er uungåelig og at det sannsynligvis vil skje om kun kort tid. Foto: SWNS

Kronisk alkoholmisbruk har ført til at den britiske kvinnen langsomt vil dø av leversykdom.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste årene har firebarnsmoren Beverley Pickorer vært preget av epileptiske anfall etter år med tungt alkoholmisbruk.

Drikkingen har ført til at hun vil dø av en leversykdom i en alder av 35 år.

Nå ligger hun på et pleiehjem i den engelske byen Shiregreen og får behandling mens hun venter på det uunngåelige; døden.

– Som en kopp te

Ifølge The Daily Mail har Pickorer vært alkoholiker i årevis – og på sitt verste skal hun ha drukket så mye som 24 bokser øl hver morgen.

Deretter besøkte hun sin lokale pub, før hun drakk 16 bokser øl etter å ha kommet seg hjem.

– Da jeg møtte henne tok jeg drikkingen hennes som en del av henne, det er noe jeg ble vant til. Da hun sto opp tok en boks i hånden. For henne var det som å drikke en kopp te, sier Pickorers kjæreste Anthony til The Daily Mirror.

Vil dø hjemme

Britiske myndigheter tok 35-åringens fire barn under omsorg etter at alkoholmisbruket ble kjent.

– Beverley har fire flotte barn, de er nå i alderen seks til 15, og de har alle blitt tatt under omsorg fordi hun ikke kan ta vare på dem, sier Anthony til The Daily Mirror.

Etter å ha ligget fire måneder på pleiehjemmet håper Anthony at kjæresten får sitt siste ønske oppfylt; å dø hjemme.

– Det er tragisk. Vi har gjort en avtale om at når hun dør, vil hun dø i armene mine hjemme, men myndighetene har sagt at det vil bli for dyrt å ta vare på henne hjemme. Men Beverly ønsker å dø hjemme og jeg tror ikke de kan nekte henne det, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus