Britisk avis:

– Maddie-etterforskere vil pågripe innbruddstyver

Madeleine McCann har vært savnet siden 2007. Foto: NTB scanpix
Madeleine McCann har vært savnet siden 2007. Foto: NTB scanpix

Britisk politi ønsker å pågripe tre personer i Portugal i forbindelse med Madeleine McCann-saken, ifølge avisa Daily Mirror.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndigheten i Storbritannia skal ha sendt et brev til politiet i Portugal med en forespørsel om å få pågripe og avhøre mennene.

De gjennomførte angivelig et innbrudd i Praia da Luz ved Algarve-kysten rett før Madeleine forsvant i 2007. Britiske etterforskere tror treåringen kan ha blitt bortført i forbindelse med et mislykket innbrudd, ifølge Daily Mirror.

Les også: – Aldri vært nærmere et svar rundt Madeleine McCann

Telefonlogger viser angivelig at de mistenkte mennene ringte hverandre en rekke ganger i timene etter at Madeleine forsvant.

Britisk politi mener kollegene i Portugal gjorde en feil da de ikke gjorde grundigere undersøkelser av innbruddet i forkant av Madeleins forsvinning, ifølge en kilde med god kjennskap til etterforskningen.

Les også: – Tror pedofilring kidnappet Madeleine McCann

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus