To jenter døde etter påkjørsel på Bjørkelangen

To jenter på 11 og 13 år er døde etter at de lørdag ble påkjørt da de var ute på tur med hest og sulky ved Bjørkelangen i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

11-åringen døde natt til søndag. Søndag formiddag døde også 13-åringen, melder Romerikes Blad. Begge jentene pådro seg alvorlige hodeskader i ulykken og var bevisstløse da de ble fraktet til Ullevål sykehus.

Ulykken skjedde på fylkesvei 229, rundt fire kilometer sør for Bjørkelangen i 14.30-tiden lørdag. Påkjørselen skjedde bakfra, men utover dette vet ikke politiet hva som har skjedd.

Ukjent årsak

Politiet vet foreløpig ikke om vær, føre eller fart kan ha medvirket til påkjørselen. Det skal ikke ha vært vitner til selve ulykken. Politiet snakker med personer som skal ha vært i nærheten like før påkjørselen.

Det var en mann i 40-årene fra Aurskog-Høland var fører av bilen. Han kom ikke til skade i ulykken, men er sterkt preget av det som skjedde, ifølge politiet. han ble tatt hånd om av helsepersonell. I tillegg har han avgitt en blodprøve og fått førerkortet beslaglagt. Han er rutinemessig siktet i saken ettersom han har avgitt blodprøve.

Politiet skal ikke ha mistanke om promille eller kjøring i påvirket tilstand.

Saken oppdateres.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus