Lundteigen: – Borten Moe må også trekke seg

NOEN MÅ GÅ: Nestleder Ola Borten Moe (t.v.) sammen med Per Olaf Lundteigen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
NOEN MÅ GÅ: Nestleder Ola Borten Moe (t.v.) sammen med Per Olaf Lundteigen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Per Olaf Lundteigen sier at Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe også må gå av når Liv Signe Navarsete nå er innstilt på å trekke seg som partileder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er synd at hun velger å gi seg. Det må føre til at Ola Borten Moe også gir seg, sier stortingsrepresentanten til Nationen.

Lundteigen mener alle de tre i partiledelsen må stille sine plasser til disposisjon, men åpner for at nestleder Trygve Slagsvold Vedum kan bli med videre.

– Trygve står i en annen posisjon enn Ola. Det er det ulike verdisynet mellom Ola og Liv Signe som har skapt mye av sløvheten i Sps politiske standpunkter, som vi ikke kan ha med oss videre, sier Sp-veteranen.

Ola Borten Moe sier til VG at han ikke er kandidat til å overta som partileder, men at han vil fortsette som nestleder. Borten Moe mener at Trygve Slagsvold Vedum bør overta som partileder.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus