Mann trolig kastet ut av bil i fart i Oslo

Politiet etterlyser en svart bil etter at en 35 år gammel mann ifølge vitner ble kastet ut av en bil ved Sinsenkrysset i Oslo natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser en svart bil etter at en 35 år gammel mann ifølge vitner ble kastet ut av en bil ved Sinsenkrysset i Oslo natt til lørdag.

Det hersker betydelig usikkerhet rundt hva som faktisk skjedde da vitner så en mann, trolig 35 år gammel, bli kastet ut av en svart bil på Ring 3 ved Sinsenkrysset natt til lørdag. Det opplyser politibetjent Tora Wærvågen ved Stovner politistasjon til NTB.

Hun kan verken bekrefte eller avkrefte tidligere opplysninger pressen har formidlet fra operasjonssentralen.

Alvorlige hodeskader

– Nå skal vi snakke nærmere med vitnene som allerede har meldt seg, og vi vil selvfølgelig gjerne komme i kontakt med andre som eventuelt har sett noe. Vi søker også etter en svart bil, sier Wærvågen.

Operasjonsleder Tor Solberg ved Oslo politidistrikt sier til NRK at vitner har sett en person liggende midt i veibanen, trolig etter å ha blitt dumpet ut av den svarte bilen ved 3.30-tiden. Han hadde alvorlige hodeskader da han ble funnet. De var trolig påført ham før han ble kastet ut av bilen. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus.

– Dette er opplysninger vi har fått fra flere uavhengige vitner, og vi har ingen grunn til å betvile dem, sier Solberg til NRK.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus