Bare blide fjes på regjeringsmiddag

Kulturminister Thorhild Widvey med følge Osvald Bjelland ankommer regjeringens representasjonsbolig for regjeringens nyttårsmiddag i Oslo fredag kveld. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

sz858c9d: Helseminister Bent Høie med følge Dag Terje Solvang ankommer regjeringens
Kulturminister Thorhild Widvey med følge Osvald Bjelland ankommer regjeringens representasjonsbolig for regjeringens nyttårsmiddag i Oslo fredag kveld. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix sz858c9d: Helseminister Bent Høie med følge Dag Terje Solvang ankommer regjeringens

Statsrådene ankom regjeringens årlige nyttårsmiddag stivpyntede sammen med sine følger fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsråder, statssekretærer og andre inviterte smilte og lo på vei inn til regjeringens representasjonsbolig i Parkveien i Oslo fredag. At stemningen var god, kunne kulturminister Thorhild Widvey (H) bekrefte. Hun sa at det var god stemning blant regjeringsmedlemmene, og at de bruker mye tid på å le sammen og le av hverandre.

Justisminister Anders Anundsen (Frp) kom, i likhet med de øvrige gjestene, staselig antrukket til middagen.

Partikollega og finansminister Siv Jensen ankom middagen uten følge og hadde byttet ut leppestiftkjolen med en lys turkis festkjole.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus