Bøhn får alternativ kreftbehandling

Lille julaften i fjor fikk håndballtrener Karl-Erik Bøhn beskjed av legene om at sykdommen hans er uhelbredelig. Foto: NTB scanpix.
Lille julaften i fjor fikk håndballtrener Karl-Erik Bøhn beskjed av legene om at sykdommen hans er uhelbredelig. Foto: NTB scanpix.

Karl-Erik Bøhn kjemper videre mot kreftsykdommen. Håndballtreneren får alternativ behandling på et hemmelig sted, skriver VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lille julaften i fjor fikk Bøhn beskjed av legene om at sykdommen hans er uhelbredelig.

– Jeg håper selvfølgelig å leve lengst mulig. Jeg har lagt meg inn på hotell, for å være helt isolert og for å følge et opplegg. Jeg prøver å kjempe ut kreften, selv om det ikke er gitt meg håp, sier Bøhn til VG.

48-åringen vil ikke fortelle hvilken behandling han gjennomgår, men vil dele det hvis opplegget virker.

Han fikk diagnosen akutt leukemi i februar i fjor. I november ble han erklært frisk, men kort tid senere fikk han et tilbakefall.

– Det er kjedelig å ha fått en dødsdom. Jeg vil jo ha flere dager med dem rundt meg, men jeg har akseptert det motsatte, hvis det blir sånn. Jeg ser meg veldig fornøyd med tiden jeg har fått, sier Bøhn.

Personvernpolicy