Ingen pågrepet i voldtektssak i Sandefjord

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter et nytt avhør av den 17 år gamle jenta som har forklart at hun søndag kveld ble dratt inn i en bil i Sandefjord og voldtatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er ferdige med å avhøre den fornærmede i saken. Hun har sagt det samme i dag som i går, men vi har fått litt flere detaljer nå, sier politiadvokat Elise Dalhaug i Vestfold politidistrikt til NTB mandag ettermiddag.

Politiet foretatt en rekke avhør. Så langt er ingen pågrepet i saken, og politiet har heller ingen mistenkte.

– Hun har forklart at det var to helt ukjente menn. Vi vet ikke om noen som har sett selve bortføringen og vil fortsatt ha tips fra publikum, legger Dalhaug til.

Den 17 år gamle jenta ble ifølge politiet dratt inn i en bil med to personer i Sandarveien i Sandefjord rundt klokken 18 søndag kveld.

– Jenta har forklart at hun ble utsatt for voldtekt mens bilen var i bevegelse. Begge mennene i bilen skal ha vært i starten av 20-årene, og de snakket et utenlandsk språk, sier politiinspektør Kjell Johan Abrahamsen til NTB.

Jenta har forklart at hun omtrent en time senere ble satt av på samme sted som hun skal ha blitt dratt inn i bilen.

Bilen er beskrevet som en mørk sedan med sotete ruter bak. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett bilen ved Sandarveien i Sandefjord mellom klokken 17.00 og 19.30 søndag.

Personvernpolicy