Ektemann siktet for vold mot kone på Geilo

En kvinne fra Geilo i Hallingdal ble fraktet til sykehus med alvorlige skader sent fredag. Kvinnens ektemann er siktet for vold og har lørdag sittet i avhør. Politiet har ikke avhørt kvinnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er i begynnelsen av 60-årene, var natt til lørdag så beruset at han ikke kunne forklare hva som hadde skjedd. Sent lørdag formiddag var mannen i form til å gjennomføre avhør på politistasjonen i Hallingdal.

– Han er avhørt, men jeg vet ikke hva han har sagt, opplyser operasjonsleder Lars Kristian Evensen ved Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Den skadde kvinnen hadde lørdag ettermiddag ennå ikke vært i avhør.

– Vi skal ta kontakt med sykehuset for å høre om kvinnen kan avhøres i kveld. Hvis ikke, må vi vente til i morgen, sier Evensen.

Politiet håper å få et bilde av hva som har skjedd, etter at kvinnen er avhørt.

Det var mannen selv som like før midnatt fredag varslet nødetatene om at kvinnen var blitt skadd i parets hjem. Kvinnen var bevisstløs og blødde fra hodet da ambulansepersonell kom til stedet. Deretter ble politiet varslet.

Kvinnen, som er i 50-årene, er innlagt på Ringerike sykehus. Lørdag formiddag opplyste sykehuset at kvinnens tilstand er stabil og hun er ikke kritisk skadd. Hun skal være ved bevissthet og er innlagt på intensivavdelingen for observasjon.

Personvernpolicy