Nyttårsbarnet er en Oslo-jente

Årets førstefødte er en jente som kom til verden på Ullevål sykehus bare åtte minutter inn i 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Et barn ble født her klokken 0.08, får NTB bekreftet ved fødeavdelingen på Ullevål sykehus.

Litt senere kan sykehuset fortelle at det var en jente baby som så dagens lys bare noen få minutter inn i det nye året. Onsdag formiddag hadde sykehuset ingen ytterligere detaljer rundt fødselen, men avdelingen vil komme med mer informasjon senere.

Oslo universitetssykehus mottar nyfødte på Ullevål sykehus og Rikshospitalet. Disse to stedene har til sammen landets største fødeavdeling med over 9.000 fødsler i året. Ved avdelingen på Rikshospitalet ble det født et barn klokken 3.24.

Haukeland universitetssjukehus i Bergen har landets nest største fødeavdeling. Men håpet om et vestlandsk nyttårsbarn ble svekket da det ble kjent at nyårets første fødsel på Haukeland skjedde klokken 1.56.

Det var bare 8 minutter etter at Midt-Norge fikk sitt nyttårsbarn. Fødeavdelingen ved St. Olavs hospital i Trondheim opplyste natt til onsdag at et barn ble født der klokken 1.48.

Personvernpolicy